Slik gir du stuen mer stil

Stua er et rom vi bruker mye av dagliglivet vårt i, samtidig som det er et rom våre besøkende tilbringer tiden sin hen. De fleste av oss fordrar en rotete, støvete og skitten stue, og da vasker vi det opp. Hva mange av oss ikke har er en stilig, unik stue, men det skal vi fikse i dag. Det er tid for at stuen får mer stil, og det kan du enkelt få til med våre raske råd. Så klart, en del av tipsene er enklere sagt enn gjort, men flotte ting blir ikke gjort over natta.

1. Finn en stil eller et tema å følge

Gjør deg en tjeneste og finn inspirasjon for å vite hvordan du har lyst at rommet skal se ut. Uansett, hvis du har noe i tankene kan inspirasjon hjelpe deg med å tenke om ideen din. Kanskje gir disse bildene deg noen tips på plasseringen av hvor tingene skal hen, eller muligens tonene og fargepalett du vil gå for. Skal stuen ha et spesifikt tema eller ikke må du også finne ut av. Sterke, moderne farger med minimalt av dekor har vært en trend i det siste, mens svart, hvit og gråtoner for stuen har alltid vært en klassiker.

2. Endre veggene i stuen

Det å fikse tapeten, endre fargen eller male over misfarging er noe du absolutt burde vurdere å gjøre. Slik som et kostyme kan litt oppussing endre noe på et blunk. Dette er en av de mest synlige måtene å forandre stua på, og kan gi rommet en helt ny følelse i samme slengen. Valget vil bestemme temaet i stuen, så hvis du har planer å lage noe drastiske forandringer burde du være sikker på malingen/tapetet.

3. Legg til nytt interiør

Å skaffe seg nye møbler og nytt veggdekor er utrolig moro å kjøpe. Problemet er slik at fordi det er så mye å velge mellom er det fort å gå i surr. Derfor er det lurest å planlegge hva slags ting man faktisk er ute etter før man begynner shoppingrunden. IKEA er en go-to for folk som ønsker møbler for en billig pris, men du vil da klare å få tak i mange fine produkter i nærheten av deg hvis du ikke har muligheten.

4. Ommøbler hele rommet

Bare litt bytting og flytting kan skape svære ringvirkninger. Noen ganger kan slik du velger å plassere ut de ulike møblene ende opp som en ting som kan stå i veien for din framtidige stue. Virker stuen din noe trangt fra før av vil det å fjerne ting du ikke trenger være smartest. Mer trenger ikke akkurat å bety bedre, og noen ganger kan den mer simplifiserte ruten være for det beste.