Blogg om strømsparing

Det er ikke en overraskelse for noen at man kan tjene penger på nett. Eller for å si det på en annen måte, å tjene penger på Google. For søkemotoren betaler de som lager blogg på mange måter, spesielt via annonsering. Så hvorfor ikke slå to fluer i en smekk og tjene og spare samtidig?

Er du en av dem som virkelig har satt seg fore å bli klimanøytral, så kan du fortelle oss andre hvordan du gjør det. Mange vet faktisk ikke hvordan de skal komme i gang med å begynne å spare på strømregninga. Du kan vise dem hvordan du monterte easee ladeboks for å koble elbilen til strømmen hjemme slik at du kunne kutte alle drivstoffutgifter og spare miljøet for utslipp.

Kjøp av elbil

En av de første tiltakene du gjorde var kanskje å skaffe en elbil som erstattet den gamle diesel-gampen. For å få mest mulig ut av den monterte du en ladeboks fra Easee for å gjøre det lettere og mer økonomisk. Legg ut bilder av prosessen og gjerne en forklarende video. Forklar hvorfor bruk av Easee Ladeboks er det beste valget etter din mening.

Sparetips i hverdagen

Det er mange som har høy belånings-grad i dag. Kanskje de ikke kan låne mer, og da er sparetipsene dine veldig nyttige. Legg ut bilder og tekst om hvordan du sparer på å gå til butikken, sy om klær og har skiftet isolasjon i veggene for lavere strømregning. Forklar hvordan andre kan implementere de gode løsningene for strømsparing i sine hjem.

Blogg og tjen penger passivt

Bloggen øker i omfang og flere hiver seg på de gode tipsene dine. Koble alle dine sosiale kontoer sammen ved å registrere bloggen din i profilen, og legg ut de aller beste bildene her. Fortell at folk kan få gode avslag om de melder seg på nyhetsbrevet. Dette er de nye innleggene dine som automatisk blir sendt ut til alle som har registrert e-posten sin. Nå begynner ting å skje fordi du har koblet nettsiden din til Google Ads.

Strømsparing er veien til bedre økonomi

Det er like greit å bare hive seg rundt og komme i gang med strømsparing. Et tips nå er å ta på et lag ekstra med klær og bruk minst mulig tid innendørs på vinteren. Men det er ikke alle som klarer å omstille seg til en ny hverdag. Hjelp dem med dine smarte tips for å komme i gang. Det kan gi deg mange følgere, mer inntekt og selvfølgelig bedre økonomi. Og ikke minst kan tipsene dine nå mange som også får samme effekt. Det er garantert mange som søker etter slike råd i disse tider.