Musikkelskerens blogg

 

Når du er lidenskapelig opptatt av noe, eller bare rett og slett elsker det, blir det en herlig lesning når andre kan lese noe av entusiasmen i teksten eller kommentaren du skriver – det er rett og slett en fryd å lese om det folk er interessert i. Musikkelskeren i meg har enorm glede av å lese andres innlegg om musikk – dersom de viser interesse selv.

Skriv om mindre kjente band og artisteron air

Mange skriver om de største stjernene, så velg deg ut noen litt mindre kjente, kanskje norske, artister, slik at du har noe «nytt» å by leserne på. Målet er vel at de skal både hente inspirasjon til musikk fra deg, pluss at de skal få høre om noe som kanskje er nytt for dem. Da nytter det ikke å skrive om Rihanna og The Weeknd – da må det tyngre skyts til. For eksempel er den norske artisten Marte Røyeng ute med en ny låt nå, og hennes stil er unik og flott å lytte til med hennes stemme som fokus. Her kan mange nok finne seg en ny artist å ha på øret! Også Pom poko, Milo Orchis og Emma Jensen er stigende stjerner på himmelen, og P3.nos program Urørt kan kanskje gir deg de nye impulsene du søker!

By på deg selv

Skal du få lesere, må du også by på deg selv, det vil si at du må eksponere dine musikalske favoritter, vise hva du liker og ikke minst være åpen for nye ideer. Skriver du bare om de samme 12 artistene eller bandene, får du en lojal, men også liten lesergruppe. Dette er ditt valg, men for å få trofaste lesere må også du være tilstede i egen blogg, i tillegg til de artistene du skriver om.

Følg med i mediaCreative feather with butterflies

Siden du sikkert har noen faste artister i bloggen din, er det greit å følge med på om noe ekstra spesielt skjer med dem – da blir det et rykende ferskt og hyperaktuelt innlegg som leserne dine vil kaste seg over. Bare ikke la dette overskygge de musikalske tonene du ønsker å formidle i bloggen din – la heller de sensasjonsartede innleggene komme som en liten overraskelse nå og da.