Hvordan man bygger en populær interiørblogg

 

Interiørblogger blir bare mer og mer populære, og det blir også stadig flere av dem. Dette betyr også at det har blitt vanskeligere å skille seg ut fra mengden, og virkelig få påvirkning med det man skriver. Det finnes dog noen tips til dem som er på vei oppover.

Først og fremst må du faktisk ha noe å vise frem. Hvis stua di ser ut som side 55 i IKEA-katalogen er det ingen som gidder å kikke to ganger. Du må skille deg ut på en eller annen måte, og det må blir synlig så snart man åpner bloggen og ser bildene dine. Mange har en tendens til å kjøre i gamle, sikre stiler eller følge akkurat de siste og største trendene. Det kan man jo selvsagt gjøre, men da er det utrolig vanskelig å bli lagt merke til! Velger du i stedet din egen stil og jobber ut ifra hva du selv liker så har du et bedre utgangspunkt. Prøv deg frem og ikke være redd for å gjøre feil. Et godt tips er å handle byggevare på nett slik at du sparer noen kroner der du kan. Sjekk for eksempel ut Buildor.no hvor du finner mye flott til gode priser.

Selv om det er viktig å beholde en viss individualitet og ikke følge mengden blindt, så kan det også være smart å holde seg oppdatert på det som skjer på interiørfronten. Hvis du kun innreder med bestemors gamle gardiner og laminatgulv fra 70-tallet så får du et ganske smalt publikum. Bruk trendene til inspirasjon, ikke som mal, og legg til dine egne tvister som gjør akkurat ditt interiør interessant.

Det lønner seg også alltid å se hvordan andre har oppnådd sin suksess. Det finnes allerede mange populære interiørblogger i Norge, og mange utrolig flotte hus og leiligheter som kan være til inspirasjon for noen og enhver. Det er ikke uten grunn at de som havner på popularitetstoppen ender der. Dette blir litt som fjellvettreglene, men i stedet for å høre på erfarne fjellfolk bør du lære fra erfarne interiørbloggere!