Hva bør du ha på deg på utendørskonserter?

Siden det snart er vår, og deretter sommer (ja, det er litt optimistisk, men sommeren kommer alltid fortere enn man forventer), er det på tide å tenke på sommerens konserter. Og da er det viktig å være forberedt så man ikke forpurrer noen av sine egne planer!

Pakk sekken med nyttige ting

En forkjølelse går sjelden bra sammen med store, populære festivaler som Kongsberg Festival FunJazzfestival, Oslo World Music Festival eller Canal Street i Arendal, så her gjelder det å være klar for det meste. Husk at plassen i bagasjen er begrenset, så ta med det essensielle først; det er alltid greit å ha med et ekstra par tørre sokker i stedet for en reservepakke med kluter til ansiktsvask. Våte føtter gir høyere risiko for at man blir syk og mister resten av denne eller andre festivaler denne sommeren.

Ikke glem det viktigste: Skoene

For tørre føtter må du ha med enten vanntette sko eller flere par – eller begge. I tilfeller av ekstremt vått vær, blir alt man har på seg vått, så det er alltid smart å ha tørre sko i reserve. Her kan for eksempel et par Nude anbefales, da dette er komfortable, lekre sko som kan beskytte føttene dine mot gnagsår og fukt i stor grad. I tillegg kan faktisk støvler være et smart valg, dersom du finner et par som er gode nok til å ha på lenge av gangen.

Sist, men ikke minst

Ta med deg superkule klær! Hva er vel vitsen med å reise på en bra konsert eller festival dersom man sParty girl!er ut som man har bodd i en hule? Man skal kle seg som om man har noe å si, som om klærne betyr noe for hva man mener! Skinn er alltid populært, det samme er svart som tema – så her er det bare å grave i kleshaugen og finne frem det råeste man har å by på. Er det ikke herlig å slå seg litt løs i stilen nå og da, kanskje? Og hvilken anledning er vel mer løssluppen og moro enn en festival der alle går inn for å gi litt ekstra av seg selv?