Slik bruker du tapet som bakgrunn på bilder til bloggen

Alle som blogger vet hvor viktig det er å ta fine bilder. Vi foreslår å tapetsere en vegg eller et helt rom, slik at du alltid har en fin bakgrunn å ta bilder ved. Vi har også et smart tips i slutten av innlegget, om hvordan du kan bruke tapet til foto, helt uten å pusse opp!

Kjøp kjempefine tapeter på nett!

En av de beste nettbutikkene for å kjøpe tapeter er Familietapeter.no, fordi de har et fantastisk sortiment til svært gode priser. De har til og med prisgaranti, slik at hvis du finner samme tapet hos en annen norsk nettbutikk, matcher de prisen. Dessuten er utvalget deres kjempestort, faktisk det største i hele Norden. Med andre ord vil det ikke være noe problem å finne noe du liker. Vi anbefaler særlig å titte nærmere på tapetene med mønster bestående av grønnplanter, blader og ulike blomster. Dette er veldig i vinden på interiørfronten, og vil gjøre seg svært godt på bilder.

Slik bruker du tapet til bloggbilder

Lurer du på hvordan du kan tapetsere hjemmet på en måte som som gir deg flere forskjellige fotobakgrunner, til en rimelig pris? Tapetser én vegg i hvert rom! Denne trenden har eksistert i flere år nå, med god grunn. En tapetsert vegg som skiller seg ut gir dybde til rommet. Dersom oppussing ikke er aktuelt for deg nå, kan du likevel kjøpe tapetprøver. Disse vil gjøre seg kjempefint som bakgrunn for flatlay-bilder. Se for deg en parfyme, leppestift og en sminkepung ligge på en hvit bakgrunn med småblomstrete mønster. Slike bakgrunner passer bra til produktbilder, noe som er perfekt når du vil vise frem noe nytt, som et produkt fra en samarbeidspartner. Du kan også feste tapet til et stykke papp, og sette denne opp på et bord. Plasser mat og drikke på bordet og bruk pappen med tapet som bakgrunn. Det er ikke så mye som skal til for å ta mer profesjonelle bilder av ting. Bruk sidelys fra et vindu, og sett fra deg kameraet på et stativ. Det gjør det mye lettere å ordne stylingen på bildet. På en enkel og billig måte, kan du løfte bildene dine til nye høyder. Kanskje blir du også inspirert til å tapetsere hjemmet en dag?